Praha a Čechy

Brno a Jižní Morava

Olomouc a Ostrava

Plzeň a Karlovy Vary

Hradec a Pardubice

České Budějovice

Neodkládejte nákup klimatizace na příští léto

Pořiďte si klimatizaci mimo hlavní sezónu.
Výrazně ušetříte

Rtuť teploměru pomalu ale jistě klesá. Většina lidí proto pořízení klimatizace odkládá na příští sezónu. To je však velká chyba. Ceny klimatizací totiž rok od roku raketově stoupají, a to v rámci několika procent. Právě teď však můžete ušetřit několik tisíc korun. Neotálejte s nákupem klimatizace a pořiďte si ji ještě letos.

porizeni_klimatizace_mimo_sezonu_1

Proč ceny klimatizací rostou?

Letošní rok byl z hlediska zdražování ještě náročnější i kvůli dopadům celosvětové pandemie koronaviru. Výrazně se totiž zvýšila cena plastových komponentů (až o 40 %), oceli a mědi. Evropské ceny přitom značně ovlivňuje čínský trh, kdy se cena lodní kontejnerové dopravy zvedla až trojnásobně.


3 důvody, proč si pořídit klimatizaci na podzim nebo v zimě

Sleva až 10 000 Kč

Ceny klimatizací jsou mimo hlavní sezónu nižší zhruba o 5 až 10 000 Kč. Na podzim zároveň uvolňujeme skladové prostory pro nové typy klimatizačních jednotek, a proto ty stávající vyprodáváme s výraznou slevou.

Instalace do 14 dnů

V letních měsících si na technika na zaměření klimatizace počkáte i déle než týden. Nyní za vámi dorazí už za pár dní a klimatizaci jsme schopni kompletně dodat a nainstalovat zhruba do 14 dnů.

Klimatizací lze i topit

Věděli jste, že klimatizaci nemusíte používat pouze pro ochlazení prostoru? V porovnání s elektrickými přímotopy dokáží klimatizace plnit funkci topení efektivněji a za nižší cenu. Ohřátí vzduchu se přitom projeví téměř okamžitě.


Topení klimatizací vs. elektrickým přímotopem: kolik peněz ušetřím?

S klimatizací si budete moct užívat teplo při příchodu domů jediným kliknutím do pár minut. Jednotlivé místnosti navíc můžete vytápět selektivně – v každém pokoji lze mít jinou teplotu, nebo mít zapnuté zařízení jenom tam, kde se právě nacházíte.

Topení klimatizací je velmi efektivní a levné, protože toto zařízení funguje na principu tepelného čerpadla. Podívejte se, jakých úspor můžete dosáhnout při přechodu z elektrického přímotopu na klimatizaci.

Klimatizace Syen BoraBěžný elektrický přímotop
Výkon topení2,5 kW (na topení 2,8 kW výkon)3 kW
Příkon0,8 kW3 kW
Doba vytápění4 měsíce v roce, 6 hodin denně4 měsíce v roce, 6 hodin denně
Tarif elektřinyBěžný (8Kč/kWh)Běžný (8Kč/kWh)
Roční náklady na elektrickou energii4 608 Kč17 280 Kč
Denní náklady na elektrickou energii38 Kč144 Kč
Pokud tedy budete klimatizací i topit a nahradíte jí stávající přímotop, vrátí se vám investice už za 2 roky (a to pouze na spotřebě elektrické energie).

Od nové klimatizace vás dělí jen pár kroků

Pokud přemýšlíte nad pořízením klimatizace, na nic nečekejte. Stačí vyplnit nezávazný formulář a my se vám do 24 hodin sami ozveme.